Börja betta!

Oftast är man väldigt sugen att komma igång när man väl har bestämt sig för att betta. En sportbook eller casino online, det är första valet som man har. Det finns många bra spelbolag som erbjuder en blandning mellan just dessa två. Hitta ett brett bolag om man inte kan bestämma sig, det går lika bra det! Innan du börjar betta ska du tänka på nedanstående saker, för att skydda dig och göra dig förstådd på diverse saker.

Såhär startar du

Det är inte särskilt svårt att börja betta online. För att komma igång så behöver du bara välja en sajt att börja på och sedan registrera dig som medlem där. Det gör man genom att fylla i ett formulär där de frågar efter saker som personuppgifter och lite annat. Allt för din egen säkerhets skull. Sedan får du välja användarnamn och ett lösenord som du sedan använder för att logga in och spela på sidan.

På startsidan som man kommer till när man loggat in kan man ofta få en bra överblick på vad som går att betta på just den sajt man är inne på. Vilka sporter och evenemang som finns och hur oddsen ser ut i de olika. Så är det bara att föra över pengar till sitt spelkonto, det skapades när du registrerade dig som medlem. Överföringen brukar man göra på det sätt som passar en bäst. Det vill säga att man oftast kan välja hur man ska göra, de vanligaste alternativen är kreditkortsöverföring, banköverföring och e-plånböcker. Nu är det bara att sätta igång och spela!

Bonusar på sportbooks är vanligt

På en del bettingsidor så får man en bonus när man registrerar sig som medlem och sätter in pengar. Bonusen är då i form av pengar att spela för, det gör att du kan prova på sajten ordentligt. Dessa bonusar finns för att spelbolagen har hård konkurrens sig emellan och dem vill locka spelare. För att få veta villkoren som gäller för bonus på respektive sajt rekommenderar vi att du läser igenom dess användarvillkor och regler.

Ställ rätt frågor

Det som kan vara lite svårare än just att komma igång och betta är att välja vilket spelbolags sajt man ska börja på. Hur vet man vilken som är bäst? Tja, det bästa är att prova sig fram, det finns ju inga regler för hur många olika bettingsajter du kan vara med på samtidigt. Men det finns en del saker som man kan titta på när man väljer:

  • Känns det som en seriös sajt?
  • Känner du till spelbolaget sedan innan?
  • Går det att spela med svensk valuta?
  • Är informationen och spelen på svenska?
  • Finns det en svensk kundsupport?
  • Vilka typer av överföringsmöjligheter har dem och är det någon som passar mig?
  • Hur ser deras utbud ut? Finns de sporter och evenemang som jag är intresserad av?

Detta är saker som man kan tänka på när man surfar runt och ska välja bettingsajt. Det ska kännas bra att spela där helt enkelt. Lycka till!