Rekommenderade bettingsajter

Här presenterar vi några av de bettingsidor på Internet som vi tycker det är bra att betta på. En av de större är Unibet.com, här kan du välja mellan att betta på över femtusen olika spel inom flera olika sporter. Alla nya kunder får en bonusinsättning på sitt spelkonto och de erbjuder Livebetting och Liveodds. Här kan du även spela i mobilen, det är bara att skriva in adressen m.unibet.com i din webbläsare i mobilen och följa anvisningarna. Här kan du följa statistik, odds och allt annat medan du är på väg hem från jobbet eller annan aktivitet, var du än är och när du än känner för det. Det enda som krävs är att du är registrerad medlem på Unibet.com.

En annan spelsajt vi varmt rekommenderar är Betway.se, den här sidan finns även att tillgå på Engelska om man nu skulle vilja det. Även här kan du spela på en mängd olika sporter och spel, men sidan är lite mer anpassad för hela Europa än andra och kanske framförallt inriktad på Brittiska kunder. Men detta märks inte så mycket att det skulle störa dig som svensk spelare, tvärt om gör det att de har fler spännande och speciella sporter att betta på som till exempel Gaellisk fotboll.

NordicBet är som man hör på namnet, främst inriktade på oss som spelar här i Norden. Det märks på utförande av hemsidan och tjänsterna som ingår. Allt specialanpassat för att du som nordbo ska känna sig hemma och trivas. Man kan på denna fina sajt spela på det mesta och de flesta sporter, de har också som andra vi presenterat en kategori där du kan betta på olika nöjesevenemang och politiska evenemang som valet till exempel.

Den bästa helsvenska spelsajt vi vet är Svenskaspel.se. Här finns det ett flertal sporter att spela på, dock är det begränsat till de spel som kontrolleras av Svenska staten så här är det mest fotboll, hockey och annan sport som utövas inom Sveriges gränser som man kan betta på. De har tjänster för mobilen och en massa annat roligt och spännande så sidan är inte sämre för det. Här som på de andra sajterna vi presenterat kan man även titta på matcherna via webb-TV. Du kan även läsa artiklar om hur man spelar lagom som är en kampanj ständigt pågående för att människor inte ska hamna i spelmissbruk.